Златният учител на България Тедосий Теодосиев гостува в Нова телевизия. Изказванията му бяха

...
Златният учител на България Тедосий Теодосиев гостува в Нова телевизия. Изказванията му бяха
Коментари Харесай

Златният учител Тео: Имайте милост към децата, те трябва да са на 100% в клас! Да затворят уличниците и вирусът изчезва

Златният преподавател на България Тедосий Теодосиев гостува в Нова телевизия. Изказванията му бяха забавни и каращи човек да задейства сериозна мисъл. Той заприказва за дисциплината у днешната юноша, за колективен секс, ковид, отдалеченото подготвени и доста други. Ето акцентите.

" Първият образователен ден е бил доста трогателен в продължение на епохи. Дистанционното образование пречи на опциите на децата. Учениците имат потребност от компактен надзор. Успехът звиси от дисциплината в учебно заведение. Затова бих дал своя вот за оня, който обещае да вкара ред и дисциплинираност в учебните заведения. Никоя партия не дава обещание такова нещо. Родителите не трябва да се трансформират в учители ", сподели той. 

" Аз съм човек на точните науки. Имаше опит преди в Белгия. 500 индивида в колективен секс. След няколко дни ги изследват и се оказва, че 380 от тях имат вирус. При една суха целувака по бузата се предават хиляди бактерии. А представете си каво ставо при едно водно полово мероприятие. Затова единственото решение е да затворят уличните дами и уличните мъже и фрапантно ще спаднат случаите на инфектирани ", отговори по този начин той на въпрос дали бива учебните заведения да бъдат затворени в най-голямата вълна.

" В едно общество най-важното е производството на качествени хора. Очертават се милиарди непотребни хора. Светът е освободен от тежкия физически труд с помощта на Хенри Форд и Никола Тесла. Едно общество, лишено от мислещи хора, е обречено на крах. След време незаменими ще бъдат хората, които знаят повече от Google. "

" Всяка пропусната година е злополука. Най-малките са най-застрашени. Те са способни да научат няколко езика по едно и също време. При тях мисловната мисъл е друга. Технологиите са извънредно нездравословни за децата. "

" Маските нищо не вземат решение. Те са плацебо. Ако хората имат положително въодушевление и живеят с комизъм, ще преживеят вируса. Позитивното гледане на вируса е лекуването. "

" Категорично децата би трябвало да са 100% на учебно заведение. Тези учители, които се опасяват от вируса да си вземат заплатен или неплатен отпуск. Имайте благосклонност към децата. Не е заплашителен вирусът, заплашителен е страхът към него. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР